Het Wargaren 12, 5397 GN Lith

TARIEVEN per 1 JANUARI 2023

Vanaf zondag 1 januari 2023 worden de prijzen voor tickets van stichting de Maasveren verhoogd. Dit is nodig vanwege de hoge inflatie in Nederland waardoor veel prijzen zijn gestegen. Met name de stijging van de dieselprijzen en de kosten voor het onderhoud aan de veerponten zijn het afgelopen jaar fors toegenomen voor stichting de Maasveren.

Per 1 januari 2023 worden ook de verschillende tariefgroepen iets gewijzigd. De belangrijkste aanpassingen zijn dat tariefgroep 3 komt te vervallen en dat motoren in tariefgroep 4 worden ondergebracht. De nieuwe tariefgroepindeling kunt u terug vinden op onze website onder het kopje ‘Tarieven’.

Tariefaanpassing voor reizigers met een tegoedpas

Veel vaste klanten die (bijna) dagelijks gebruik maken van de veerponten betalen de overtocht met behulp van een tegoedpas. De vaste klanten met een tegoedpas krijgen vanaf 1 januari 2023 een hogere korting van 20% op de nieuwe tarieven. Zij gaan vanaf 1 januari niet of nauwelijks meer betalen voor de overtocht op onze veerponten. 

Tariefaanpassing voor reizigers zonder een tegoedpas

De klanten die incidenteel gebruik maken van onze veerponten en geen tegoedpas hebben gaan vanaf 1 januari 2023 de nieuwe tarieven betalen. Uiteraard kunnen reizigers een tegoedpas aanschaffen! De tegoedpas kan op de veerpont worden gekocht a € 10,00 en u ontvangt dit bedrag direct als tegoed op uw pas. 

jaarpas-animatie